Kunrade – Voerendaal
Kunrade – Voerendaal

Kunrade – Voerendaal

Trafohuisjes bVision.nl

Als je van de hoogvlakte van Ubachsberg afdaalt naar het centrum van Voerendaal kom je over de Bergse weg. En als je dan heel goed oplet en niet naar onder “snelt” zie je vlak na de Kunradersteengroeve aan de linkerkant dit trafohuisje staan.

Trafohuisjes bVision.nl

Veel mensen hebben dit niet gezien, en dat komt omdat het ingesloten ligt tussen de tuinen van twee grote villa’s. Vroeger lag het vrij langs de straat, maar nu is het een beetje ingegraven. Toch blijft het eigenwijs zijn afkomst propageren, ik ben van “Kunder” dat zie je aan mijn stenen. Opgetrokken uit Kunrader stenen, is ook dit een uniek huisje wat hier gewoon thuis hoort. Ondanks, of desondanks die grote villa’s.

Trafohuisjes bVision.nl

De coördinaten zijn 50.873514 en 5.934301 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.