Rilland (1)
Rilland (1)

Rilland (1)

Trafohuisjes bVision.nl

Dit huisje heeft me even wat hoofdbrekens gekost voordat ik het gevonden had. Dat lag gedeeltelijk aan de naamgeving van de straat waaraan het ligt, de Valckenisseweg 59a. Di Mario had het wat moeilijker gemaakt door de c weg te laten in de straatnaam. Maar, buiten regende het toen ik bezig was, dus wat maakt het uit. Het is een mooi huisje wat opgeknapt is, helemaal er mee klaar zijn ze nog niet, maar het ziet er al prima uit.

Trafohuisjes bVision.nl

Over Rilland zelf valt weinig te vertellen. Het is een klein dorp in Zeeland en stond voor de her indeling bekend als Rilland-Bath. In Bath lag ook het station. Het dorp valt nu onder de gemeente Reimerswaal.

Trafohuisjes bVision.nl

De coördinaten zijn 51.41611, 4.18343(Google Maps)

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.