Westerlee
Westerlee

Westerlee

Trafohuisjes bVision.nl

Renesmurf stuurde me de bovenstaande foto met als opmerking: Deze staat in Napels, nabij Winschoten.
De mooiste foto van een trafohuisje is dit niet, maar het verhaal des te beter. Ga met zo’n informatie maar eens op zoek naar de exacte plaats waar dit huisje staat. Maar, als je naar onderstaande foto kijkt zie je dat ik hem gevonden heb. Niet in Napels, maar in Westerlee. Dat ik het gevonden heb was meer intuïtie dan volhouden en iedere straat langsgaan. Mijn zoektocht startte daar waar het huisje stond.

Trafohuisjes bVision.nl

En laat Napels nu precies tussen Winschoten en Westerlee liggen. Westerlee is een klein dorp met iets meer dan 1000 inwoners en net als winschoten deel uitmaken van de gemeente Oldambt. Heel vroeger is het zelfs een zelfstandige gemeente geweest.
GPS Locatie:
Latitude: 53.146409980289626
Longitute: 7.005243301391602

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.