Vrouwenpolder
Vrouwenpolder

Vrouwenpolder

Trafohuisjes bVision.nl

Haba schrijft:
“Hierbij een paar foto’s, het huisje staat aan de Dorpsdijk in Vrouwenpolder. Maar ik kan de zijkant niet goed op de foto krijgen omdat daar allemaal bomen en struiken staan. Het staat aan de doorgaande weg door het dorp en door de toeristen is het daar nogal druk tot oktober. Ik kan dus niet lang midden op de straat blijven staan.”
Toch is het een mooi en duidelijk resultaat mooi is ook het uitgelichte logo van de PZEM. De Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij, tegenwoordig is het daar volgens mij Delta. Het ligt aan het einde van de dorpsdijk, tegenover de minicamping Elzenoord.

Trafohuisjes bVision.nl

Vrouwenpolder, of Den Polder ligt in het noordelijk puntje van Walcheren, dichtbij de Veerse Gatdam die het eiland verbind met Noord-Beveland. Het valt dan ook binnen de gemeente Veere. Door het mooie brede Noordzeestrand id het een aantrekkelijke gemeente voor toeristen. En daardoor ook een mooie bron van inkomsten voor de plaatselijke middenstand. De Pelgrimskerk, een Nederlands Hervormde Kerk, is een prominent aanwezig bouwwerk in het dorp. Het natuurgebied oranjezon en de gelijknamige camping worden dan ook druk bezocht.

Trafohuisjes bVision.nl

De foto’s bij het artikel zijn van Haba
Nog ene in de wachtrij…

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.