Haarlem
Haarlem

Haarlem

Trafohuisjes bVision.nl

Aan de brouwersvaart in Haarlem staat dit door Marlou ingezonden trafohuisje dat op bepaalde personen een veschrikkelijke aantrekkingskracht heeft. Het trafohuisje heeft een eigen huisnummer, waar ik wel even naar heb lopen zoeken, nummer 152. Volgens mij doet een hogedrukspuit wonderen, als alle mos en algen eraf gaan lijkt het me een zeer mooi gebouwtje.

Trafohuisjes bVision.nl

Achter een van deze beelden vindt u het huisspook van de brouwersvaart. (drie keer raden wie dit is…)

Trafohuisjes bVision.nl

Haarlem hoeft uiteraard geen beschrijving te krijgen, iedereen kent deze plaats en weet dat het de hoofdstad van de provincie Noord-Holland is. En iedereen kent ook het feit dat hier de eerste nederlandse spoorlijn naar toe liep, vanaf Amsterdam.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 52.382507,4.627939 (Google)

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.