IJmuiden
IJmuiden

IJmuiden

Trafohuisjes bVision.nl

Han vond het niet zo bijzonder, dit huisje, maar bij mij roept het herinneringen op, Wijsmuller, sleepboten, storm, haven. In de tijd dat ik regelmatig in Noord Holland kwam, voornamelijk in Egmond aan Zee. Kwam ik wel vaker in de haven. En daar staat dit bijna mee gesloopte Trafohuisje. Omgeven door allemaal puin van de afbraak waar het eens deel van uitmaakte om plaats te maken voor ik weet nog niet wat, dat kon ik even niet ontdekken.

Trafohuisjes bVision.nl

Het is een voorbeeld, je ziet het wel vaker. Alles wordt gesloopt maar zo’n huisje blijft staan. Ik heb er inmiddels een paar op de foto staan die ik eerdaags ook eens ga publiceren. Dit huisje staat in de Haringhaven, nou ja niet letterlijk uiteraard, maar staat langs de industriestraat, u weet wel, vlak bij de hoge vuurtoren van IJmuiden…

Trafohuisjes bVision.nl

Coordinaten: 52° 27′ 35.322″ 4° 34′ 57.27″ (Google)

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.