Verborgen spanning in Haarlem
Verborgen spanning in Haarlem

Verborgen spanning in Haarlem

Trafohuisjes bVision.nl

Een verborgen juweeltje aan het Klokhuisplein in het centrum van Haarlem. De bijdrage van Han mag er weer eens zijn. Dit Huisje is gelegen onder een doorgang met poort aan het Klokhuisplein aan de achterzijde van de De Grote of St. Bavokerk te Haarlem. Daar waren de voormalige drukkerijen van Joh. Enschedé gelegen. En dit trafohuisje hoorde daarbij. Gewoon een schitterende vondst met deze encryptie erbij. Dank je Han.

Trafohuisjes bVision.nl

Over deze drukkerij is later behoorlijk wat te doen geweest, want bij de renovatie en de bouw van de parkeergarage bleek de grond behoorlijk vervuild te zijn. Er rust een vloek op dat terrein. Later was er brand in de parkeergarage en moest men deze vol met water spuiten om hem gebust te krijgen. Met uiteraard weer de nodige schade en ontruimingen.

Trafohuisjes bVision.nl

De foto’s bij dit bericht zijn afkomstig van Han Vogel:

 • http://www.hanvogel.nl/
 • http://fotohanvogel.blogspot.nl/
 • Trafohuisjes bVision.nl

  click to see the pictures big

  Trafohuisjes bVision.nl

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.