Spanning in Thull
Spanning in Thull

Spanning in Thull

Trafohuisjes bVision.nl

Als je van Vaesrade naar Nuth rijdt kom je aan de linkerzijde het natuurgebied Kathagen tegen en aan de rechterzijde vindt je de weg naar Thull. En vlak na de afslag aan de linkerkant staat dit trafohuisje, op de oprit van de familie Meens, een soort privé trafo huisje. Niet zo gek eigenlijk, want als je het dorpje Thull al slingerend bent doorgereden kom je aan de brouwerij van de familie Meens.

Trafohuisjes bVision.nl

En in die “Meens” brouwerij maken ze het lekkerste bier van Zuid-Limburg, Alfa bier. Brand’s telt hier niet mee, want dat is gewoon Heineken.
Sinds 1870 brouwt de familie Meens, inmiddels de 4e generatie, op ambachtelijke en duurzame wijze haar Alfa Bieren. De kleine en volledig onafhankelijke brouwerij, verscholen tussen de groene heuvels van het Zuid-Limburgse Thull, koestert haar brouwtraditie en receptuur, waarbij gebruik gemaakt wordt van uitsluitend natuurzuivere ingrediënten zoals aromahop, gerstemout en 100% bronwater uit de eigen Alfa Bron. (overgenomen van alfabier.nl)
Ik zou hier nog veel meer over kunnen vertellen, maar het gaat eigenlijk om dat trafohuisje…

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.