Harderwijk, bij de stadspoort
Harderwijk, bij de stadspoort

Harderwijk, bij de stadspoort

Trafohuisjes bVision.nl

DecemberHoi Sjoerd,
Volgens mij heb je deze nog niet. De bedoeling was eigenlijk om dit huisje ook nog een keer op de foto te zetten terwijl het zomer was. Want dan is het huisje bijna niet te zien door alle struiken erom heen. Het huisje staat vlak buiten de oude stadspoort van het mooie oude binnenstadje Harderwijk. Een dolfijne stad om in te wonen.

Trafohuisjes bVision.nl

Het adres is Vitringasingel 6 in Harderwijk. Ik zie bij Google maps dat het niet makkelijk te vinden is. Het is aan de overkant van de straat bij tandarts Nijman. Misschien kun je die wel vinden. En als je dan toch meteen op google view kijkt, dan zie je daar meteen Grietje Pereboom. Die heeft jarenlang de binnenstad aangeveegd met een bezem. Maar
ondertussen loopt ze alleen nog maar met een rollator.
Ondertekend met zoals we van hem gewend zijn:
Love As Always
Di Mario

Trafohuisjes bVision.nl

En Mario had gelijk, het huisje is in Google Streetview moeilijk te vinden, maar de aanhouder wint en als bewijs de foto van grietje hier op de streetview foto. Aan de andere kant staat de oude stadsmuur waarvoor dit trafohuisje staat. Een keurig onderhouden huisje zelfs.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.