Spannung in Tüddern (DE)
Spannung in Tüddern (DE)

Spannung in Tüddern (DE)

Trafohuisjes bVision.nl

MeiIk raak een beetje achter met alle huisjes die worden toegezonden, er ligt nog iets van Franky, van Wieneke van… Maar eerst even nog een keer Di Mario. In Tüddern.. Gelegen net over de grens met Limburg, ter hoogte van Sittard. Maar voor het gemak laat ik even Di Mario aan Het woord in de volgende alinea.

Trafohuisjes bVision.nl

De drie foto’s zijn gemaakt in Tüddern, een plaatsje in de gemeente Selfkant, Als ik de satellietfoto bekijk van Google dan staat degene die ik erop heb gezet er nog niet op, maar…. Ik heb voor je verder gezocht. Hij staat op het terrein van In der Fummer 1, op de foto zie je erachter ook nog een elektriciteitshuisje staan. (Dit zag ik pas op de foto toen ik thuis was, anders had ik hem ook nog beter op de foto gezet.) Die staat op de satelliet links van het witte huis. Daarvoor hoort dus het andere huisje te staan. Ik hoop dat je er uit kunt komen.

Trafohuisjes bVision.nl

Het was een moeilijke om te vinden, ik kon het huisje niet plaatsen. Maar ik ben ter plaatse gaan kijken, ik ga in de buurt regelmatig tanken, en heb daar dus ook het tweede huisje op de foto gezet. tzt zal dat hier dus ook verschijnen.

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.