Gepeperde spanning in Amstelveen
Gepeperde spanning in Amstelveen

Gepeperde spanning in Amstelveen

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Niet alles is wat het lijkt, al dacht Di Mario dat dit een trafohuisje was. En dat klopt, ooit waren dit standaard trafohuisjes in o.a. Amsterdam. Ze hadden als bijnaam Peperbussen. Dit is waarschijnlijk een tweedehands exemplaar, wat ondanks dat het geen aanplakzuil is toch ervoor gebruikt wordt. Stroom wordt er in ieder geval niet meer mee geleverd.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

In het gebouw wat je ziet zit de firma Centercom. Dat kom je ook tegen op de peperbus. Daar staat bovenaan in de smalle vrije strook “Verboden aan te plakken” met daarboven de tekst www.centercom.nl. Deze firma heeft dus daar de zuil laten plaatsen. Alleen anderen maken er reclame op.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Grappig is wel dat deze firma leeft van reclame maken, dit staat op hun site:
Cen­ter­com is ruim 14 jaar actief als buitenreclame-​exploitant in winkel­cen­tra en super­mark­ten. Onze reclameob­jecten vor­men teza­men een groot lan­delijk gespreid medi­anetwerk. Met dit netwerk biedt Cen­ter­com adver­teerders de kans om direct met het winke­lende pub­liek te com­mu­niceren. Op het point of sale!

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.