Verzonken spanning aan de polredijk in Oostwatering
Verzonken spanning aan de polredijk in Oostwatering

Verzonken spanning aan de polredijk in Oostwatering

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

De Polredijk is de verbindingsweg tussen Veere en Vrouwenpolder. Daar vond ik deze week dit bijna in het groen verzonken huisje. Waarschijnlijk doet dit voormalige PZEM kotje geen dienst meer, maar je weet nooit. Het is een standaard huisje zoals er in die tijd meer zijn gebouwd en kan hier uitstekend dienst doen als afsluiter van onze vakantie. Een vakantie die niet in het water gevallen is, integendeel, het was super in Zeeland. Maar dat krijg je als je zelf het weer mag meenemen. Helaas schuiven de reeds voorziene plaatsingen van andere trafohuisjes hiermee een weekje op. Maar ach, ik heb nog een weekje vrij in Limburg…

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het Trafohuisje staat aan het begin van de redelijk recent opgeknapte duiklocatie, nummer 85, aan het Veerse meer. De duiklocatie is niet al te bekend, maar er is genoeg te zien. Je moet wel even de dijk aflopen om aan de trap naar het water te komen. Achter het hek zijn een aantal parkeerplaatsen voor de duikers. De maximale diepte hier is twintig meter, maar volgens ingewijde is de ideale diepte om het onderwaterleven hier te bekijken op ca zeven meter diep.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.