Spanning in de Tif’eret Israel straat in Jerusalem
Spanning in de Tif’eret Israel straat in Jerusalem

Spanning in de Tif’eret Israel straat in Jerusalem

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Als afwisseling weer eens iet heel anders, een verdekt opgesteld huisje in Israel, in Jerusalem. Het land waar Di Mario vaak komt, en die ook deze plaatjes heeft geschoten. Maar, laten we hem zelf zijn verhaal maar vertellen.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Sjoerd,
Met gevaar voor eigen leven heb ik een foto genomen van een elektriciteitshuisje. Niet zo’n mooie van gebakken stenen. Ook niet goed zichtbaar. Maar wel in het de oude stad Jerusalem. Net op het moment dat er geen soldaten waren. Want leg maar eens uit dat er in Nederland iemand is die foto’s wil hebben van elektriciteit. Komt heel vreemd over.. Geloof me.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het is geen bijzonder huisje, maar het staat wel op een bijzondere plaats, en het heeft een verhaal. Ik heb er met Google maps eens even rondgekeken en daar zijn best mooie oude gebouwen te vinden. Ondanks alles lijkt het me een gevaarlijk stad. Ik zou er in ieder geval niet voor kiezen om daar te gaan wonen of werken.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.