Spanning in Poppenwier
Spanning in Poppenwier

Spanning in Poppenwier

bVision & Photography

Poppenwier, eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord, maar ze hebben er zelfs spanning. Morgaine van Morgaine’s Passions vond er zelfs een trafohuis van het PEB (provinciaal Electriciteits Bedrijf. Hoe en waar kun je uiteraard bij haar op de site lezen. Ze had bij haar foto het volgende verhaal

bVision & Photography

Hoi Sjoerd,
Ik heb denk ik weer een huisje voor jou en wel in het plaatsje Poppenwier, en dit ligt in Sûd-West Fryslan, hier kwam ik terecht omdat een goede vriend van Liefste daar zijn expo had, en wel Koos Reinsma reclame (zo vind je hem online op fb in elk geval), die zowel schildert op doeken als beelden, en jassen en zelfs rubberen laarzen beschildert. Hier in Poppenwier was een soort van kunst route of crea bea route, we weten het niet exact. In elk geval togen wij dus zondag 24 november naar Poppenwier om hem even op te zoeken nadat wij zeker wisten dat hij er zelf zou zijn. Het bleek er zo druk, dat je over de hoofden kon lopen, toch deden wij een rondje Poppenwier na Koos te hebben bezocht en gesproken heel even, het was gewoon abnormaal druk! En wat denk je? Vind ik een huisje bij de bushalte.
Lieve groet, Morgaine

bVision & Photography

Poppenwier of in ABN Poppingawier, kun je vinden in Friesland het maakt onderdeel uit van de gemeente Súdwest-Fryslân. Het is een Terpdorp met zo’n 200 inwoners. Aan de Sneeker Oudvaart heeft het dorp een kleine jachthaven, hieronder op de foto links. Een deel van Poppingawier is een beschermd dorpsgezicht, een van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Friesland. Verder zijn er in het dorp een aantal rijksmonumenten.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.