Spanning in Hoensbroek Zuid
Spanning in Hoensbroek Zuid

Spanning in Hoensbroek Zuid

bVision & Photography

Het trafohuisje deze week vinden we in Hoensbroek-Zuid, in de volksmond Nieuw Lotbroek genoemd. Ik kwam er toevallig langs en dacht ho, stop, die heb ik nog niet. Het ligt tegenover de chinees, New Peacock, op de hoek van de Burgemeester Willemstraat en de Laacertstraat. Het is een moderner type huisje, maar in alle eenvoud voldoet het gewoon waar het voor gemaakt is. Het omzetten van 10.000 Volt spanning naar 400 Volt spanning en bij verder verdeling naar woonhuizen 230 Volt. Nieuw Lotbroek is een buurt in het zuiden van het stadsdeel Hoensbroek en telt ongeveer 4500 inwoners. De buurt bestaat voor een groot deel uit eengezinswoningen en is omgeven door groenzones. Met de omgeving van kasteel Hoensbroek, het park langs de slingerende Caumerbeek en de verborgen Koumenvijver, beschikt de buurt over prachtige groene randen. Multifunctioneel Centrum Gebrook en station Hoensbroek zijn belangrijke voorzieningen voor de buurt.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.