Spanning op de Kissel
Spanning op de Kissel

Spanning op de Kissel

bVision & Photography

Ook een industriegebied als de Kissel in Heerlen heeft spanning nodig, zoals hier aan de Kissel 47. Het nieuwe stukje industrie gebied wat aan sluit op het oude stukje Kissel waar vroeger een glasfabriek en de Sligro stonden. Door de aanleg van de Euregioweg en buitenring is dit stukje industrie-straat tegenwoordig goed te bereiken. En daar hoort dan ook goede stroomvoorziening bij. Het trafohuisje staat hier al reeds geruime tijd. In ieder geval voor dat hier alle nieuwbouw plaats vond. Een grote blokkendoos van bakstenen die doet wat die moet doen.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.