Spanning aan de Gerard Doustraat in Amersfoort
Spanning aan de Gerard Doustraat in Amersfoort

Spanning aan de Gerard Doustraat in Amersfoort

bVision & Photography

Vandaag weer een trafohuisje uit Amersfoort, wat zeg ik, voormalig Trafohuisje uit Amersfoort, Maar we hebben in ieder geval de foto’s nog. Het huisje was, zonder de graffiti best wel een mooi object. Ted stuurde me deze foto’s met het volgende tekst:
Dit huisje wil ik apart benoemen. Iedere echte Amersfoorter kent een paar kenmerken in de stad. Ik noem er een paar: keien uit alle windstreken, de Lange Jan, de Stier, Prodentfabriek en ijssalon Roethof. Jarenlang stond dit puntgevelhuisje tegenover laatstgenoemde ijscopaleis. Al likkend aan een onweerstaanbare ijswafel keek je uit op dit huisje. Helaas is deze gesloopt. Wat ik jammer vind, en dit gebeurt best vaak, is dat het vervangende exemplaar een oersaai prefabhok is. Zo ook hier, je ziet deze op 1 van deze foto’s op de achtergrond staan.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.