Spanning in Harich
Spanning in Harich

Spanning in Harich

bVision & Photography

Morgaine van Morgaine’s Passions stuurde me de foto’s van een trafohuisje in Harich. Nooit van gehoord, ik weet ook niet waar die overal uithangt, maar daar, aan de andere kant van het huisje vinden we een grafzerk… Ze schreef het volgende:
Hey Sjoerd,
Bij deze, het derde trafohuisje van een roadtripje. Dit is tijdens zonsondergang wat het beeld wel bijzonder maakt vind ik. Weet je nog dat ik weleens riep op jouw blog al, dat ik ergens een huisje in een bos zag en dat we daar aan voorbij reden? Nu herkende ik de stek zo ongeveer en kon ik het aanwijzen aan Liefste, nou goed, ik zei hem, komt wel een keertje dan! We waren inmiddels op weg naar vrienden nog, welke in de buurt op een camping stonden met een chalet. Echter, draaide hij nu al een weggetje in en kwamen uit bij dit huisje. Hij had het nog nooit eerder gezien, het was hem nooit opgevallen nog voor al die jaren dat hij hier langs komt op weg naar Laaksum! hahaha Het getrainde oog zullen we maar zeggen. ;-). Bij nader onderzoek en gelukkig weer een bordje met adres erop kan ik jou vertellen dat dit Harich is, in de Fryske Marren (Friese Meren) gebied. Het is er gewoon prachtig mooi! Dat kan ik je verzekeren. Dit huisje lijkt dus echt midden in het bos te staan, nu weet ik, dankzij het weggetje wat niet opvalt vanaf de doorgaande route, dat er nog huizen in de buurt staan. Dus ja, dan is het weer meer logisch.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.