Spanning in Groot Heer (Maastricht)
Spanning in Groot Heer (Maastricht)

Spanning in Groot Heer (Maastricht)

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

We kijken niet zo nauw moeten ze in heer gedacht hebben toen ze met een twaalftal murals de wijk in trokken. Weg met al de lelijke vervuilde gebouwtjes. Om de beginnen met nummer 1, een trafohuisje van Enexis aan de Sibemaweg in Scharn. Het kreeg als titel de Fluiten Muur, U ziet hierboven de voorkant en hieronder de achterkant. Het ontwerp en uitvoering van deze murals is gedaan door kunstenaressen Esther Janssen en Wendy bij de Ley. Het thema hier: Muziek verbindt

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.