Belezen spanning in Ingber
Belezen spanning in Ingber

Belezen spanning in Ingber

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Ingber is een buurtschap van Gulpen in de gemeente Gulpen-Wittem. Het is gesitueerd boven en aan een holle weg, de Ingbergracht, die uitkomt in Gulpen. De naam Ingber komt van Ingberg. Er wonen maar een paar mensen, maar ze hebben wel een trafohuisje, een postbus, boeken die ze willen delen en poezen murals. En dat allemaal op een paar vierkante meter. Op zo’n moment moet ik stoppen, en dan komt het enige wat ik daar mis, een plaats om te parkeren. Het is daar allemaal zo gatverpielekes smal en bochtig en de auto die ik bij me had zo groot… Ik had hem wel even bij de postbus kunnen parkeren, maar dan had ik deze foto’s niet kunnen maken.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.