Spanning in Waarde
Spanning in Waarde

Spanning in Waarde

Trafohuisjes bVision.nl

Dit huisje is gespot door Di Mario op vakantie in Zeeland. Het is dat de coördinaten erbij stonden, anders had ik het waarschijnlijk nooit gevonden op de Google Map. Waarde ligt in Zeeland. En dit huisje staat aan de Havenoordseweg in Waarde, dat ligt aan de Westerschelde. Een zeer christelijk dorp dat zelfs in 2010 een nieuwe (gereformeerde) kerk liet bouwen wegens een toename van het aantal gelovigen. Aan de andere kant, stroom en spanning hebben ze wel en wel van de Delta (voorheen PZEM – Provinciale Zeeuwsche Electriciteits-Maatschappij).

Trafohuisjes bVision.nl

De coördinaten zijn +51° 25′ 34.69″, +4° 4′ 19.87″ (51.426293,4.072193 Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.