Den Bosch – Verkadefabriek
Den Bosch – Verkadefabriek

Den Bosch – Verkadefabriek

Trafohuisjes bVision.nl

Het huisje op deze pagina is van mijn eigen hand, het staat aan de Boschdijkstraat, tegenover de Verkadefabriek in de wijk ’t Zand. Het huisje is versierd met de tekst “verkadefabriek”rondom het hele huisje. Of het daar beter van is geworden weet ik niet. Het lijkt op zich een heel mooi oud trafohuisje, maar met alles eromheen gaat dat toch enigszins verloren.

Trafohuisjes bVision.nl

Het huisje staat ook voor het monumentale pand van de voormalige Willem ll sigarenfabriek. Beslist het aankijken waard. Voor de rest kan ik alleen maar zeggen kijk er eens naar en geef uw mening. Mijn voorkeur gaat uit naar een mooi schoon huisje.

Trafohuisjes bVision.nl

Coordinaten: 51.695344 en 5.297876 (Google)

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.