Maasbracht
Maasbracht

Maasbracht

Trafohuisjes bVision.nl

Dit trafohuisje is gespot door Di Mario in Maasbracht, in nota bene mijn provincie. Maar eerlijk is eerlijk, dit voor voorbijgangers verborgen huisje is vanaf de weg onmogelijk te zien, en wordt ook door google niet gevonden. Vanaf de Zuidsingel moet je de Binnenweg oprijden en dan meteen links het straatje in. Alleen al omdat het verborgen ligt, is het het loggen waard. Daarnaast heeft het ook waarde omdat het niet zoals zo vele andere van Graffiti is voorzien.

Trafohuisjes bVision.nl

Maasbracht is het dorp waar o.a.Mark van Bommel (voetballer) en Pierre Cnoops (Buuttereedner) geboren zijn. Een dorp in midden Limburg, gelegen tussen Echt en Roermond. Het dorp met het grootste verval in het water van het sluizencomplex, maar ook het dorp met een grote Centrale, de Clauscentrale. Het heeft van alles wat, zelfs een haven die veel schippers aanhouden als thuishaven. Geen dorp zoals alle anderen, maar een dorp met een ietsjes extra. Het dorp heeft ook een nadeel, je rijdt er altijd langs, en zelden er doorheen.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 51.143521, 5.887497 (Google)

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.