Stroom in het kruitvat te Uitgeest
Stroom in het kruitvat te Uitgeest

Stroom in het kruitvat te Uitgeest

Trafohuisjes bVision.nl

Het volgende Trafohuisje is het laatste wat ik van deze soort plaats, niet dat dit er geen is, maar ik wil me beperken tot de wat oudere en nieuwere gemetselde huisjes. Dat levert meestal toch wat ludieke huisjes op. De kant en klare trafo’s welke veel geplaatst zijn leveren meestal alleen graffiti op. Maar goed ook deze is geplaatst en is ontdekt door Frank103. Toch heeft dit huisje een markante plaats, naast het buskruitmagazijn, een historisch monument.

Trafohuisjes bVision.nl

Frank103 schreef hierover het volgende:
Hoi Sjoerd,
dit lelijke huisje staat bij Busch en Dam, gezien vanaf de spoorlijn Krommenie-Uitgeest ga je langs Fort aan den Ham richting Heemskerk. Al vrij snel kom je bij een T splitsing waarbij de weg naar rechts ook Busch en Dam heet, deze loopt ook verder naar de spoorlijn. Bij de kruising staat dit huisje, naast een buskruitmagazijn van de stelling van Amsterdam.
(Buskruitmagazijn bij de Dam)

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.