Liefkensdwarsstraat – Winschoten
Liefkensdwarsstraat – Winschoten

Liefkensdwarsstraat – Winschoten

Trafohuisjes bVision.nl

De bijdrage van deze week is afkomstig van René (renesmurf.nl). Het trafo huisje staat in de Liefkensdwarsstraat in Winschoten. De stijl is niet al te opvallend, zeg eerder maar wat lomp. Maar ook deze huisjes horen in een verzameling thuis. Dit Huisje staat overigens niet ver van het door Rene geroemde sterrebos, waar hij vaak met de hond wandelt.

Trafohuisjes bVision.nl

Ik weet dat iedere zichzelf respecterende Winschoter in Winschoten woont, en niet in Oldambt. Dus staat dit huisje ook in Winschoten. Het staat pal naast de parkeergelegenheid van de bijgelegen Kerk van de Vrije Evangelistische Gemeente. Het wonder der techniek naast het wonder van de Kerk. Ik weet niet hoe het daarboven toegaat, maar hier in het zuiden lopen de kerken gewoon leeg.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.