Boerenspanning in Sint Odilienberg
Boerenspanning in Sint Odilienberg

Boerenspanning in Sint Odilienberg

Trafohuisjes bVision.nl

Day of MonthErg spannend is het huisje hier in deze landelijke omgeving niet. Maar volgens mij is het in heel midden Limburg niet spannend. Dit trafohuisje staat aan de Leropperweg in Sint Odilienberg. Langs de oprijlaan van een boerderij. Geen graffiti te bekennen en nog redelijk nieuw. Wel heeft dit huisje een mooie vorm. Nieuw aan dit huisje is dat er maar een ingang is. Laagspanning en hoogspanning zijn via een deur te bereiken. Het hokjesdenken is hier verlaten…

Trafohuisjes bVision.nl

Sint Odiliënberg is een dorp in Midden-Limburg, ten oosten van de Maas en gelegen in het Roerdal. Bekend is het dorp door de romaanse Basiliek van de H.H. Wiro, Plechelmus en Otgerus (11e eeuw) met twee torens die het dorp een mooie skyline geeft. Daarnaast gaat ook het bekende Pieterpad door het dorp, wat uiteraard zorgt voor vele wandelaars. Als laatste trekt het dorp veel oldtimers die langs de mooie binnenwegen het Limburgs land bezoeken.

Trafohuisjes bVision.nl

Overigens zijn winkels een zeldzaamheid daar, maar dat is ook niet gek met Roermond op bijna loopafstand… Alhoewel, je moet dan wel nog even door Melick lopen.

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.