Sint Hubert
Sint Hubert

Sint Hubert

Day Of MonthAanhoudingen na aantreffen hennepkwekerij in elektriciteitshuisje

Laatste update: 15-01-2015 | 17:00

Sint Hubert – De politie hield woensdagmiddag omstreek 16.45 uur twee mannen aan in een elektriciteitshuisje aan de Wanroijseweg. In het elektriciteitshuisje trof de politie namelijk een in aanbouw zijnde hennepkwekerij aan met 571 hennepstekjes. De verdachten zijn een 31-jarige man uit Veghel en een 33-jarige man uit Uden.

Een politiesurveillance zag een voertuig voor het elektriciteitshuisje staan en vond dat verdacht. Toen de agenten uit hun voertuig stapten roken ze een henneplucht en besloten daarop het pand te betreden. In het pand troffen de agenten twee mannen aan en de hennepkwekerij in aanbouw. De elektriciteit werd illegaal afgetapt. De verdachten werden naar het politiebureau overgebracht voor verder onderzoek. De hennepstekjes en ander kweekmateriaal, zoals assimilatielampen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Het voertuig dat voor het pand stond is eveneens voor verder onderzoek in beslag genomen.
Dit bericht werd me toegezonden door Margo Knegjes en dat kan natuurlijk ook. Eeen artikel over trafohuisjes is ook altijd welkom.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.