Spanning op Avantis
Spanning op Avantis

Spanning op Avantis

Trafohuisjes bVision.nl

AprilVandaag kijken we naar een volledig nieuw huisje welk ook nog niet te vinden is op Google maps. Daar staat nog zo’n klein betonnen bunkertje, dat nu vervangen is door een modern trafohuisje, meer een design huisje. Maar dat is mijn interpretatie van deze constructie. Het is nog niet 100 % klaar, maar als men zo doorgaat met ontwerpen gaat het de goede kant uit. Maar wat is Avantis…

Trafohuisjes bVision.nl

AVANTIS is het eerste Duits-Nederlandse bedrijvenpark dat zich op de grens tussen Aken en Heerlen bevindt, en daarmee in het hart van de Europese markt. De tijden veranderen, net als de economie. Vestigingslocaties die een toekomst willen hebben, moeten rekening houden met deze veranderingen. Dus ook het AVANTIS-bedrijvenpark. Aken en Heerlen hebben dat goed begrepen. Sinds medio 2013 worden via een nieuw bestemmingsplan, dat bedrijven veel realisatie- en ontwikkelingsmogelijkheden biedt, nieuwe perspectieven geopend.

Trafohuisjes bVision.nl

(rechtsboven staat nog het oude bunkertje…)

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.