Spanning in Garderen
Spanning in Garderen

Spanning in Garderen

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

In het prachtig dorpje Garderen trof Di Mario in de dorpsstraat dit wonderschone huisje aan. Garderen was heel vroeger een zelfstandige gemeente in hoort al geruime tijd bij Barneveld in de provincie Gelderland. Het is een toeristisch dorpje in een landbouw omgeving. Garderen is ouder dan het dorp Barneveld en het was van oorsprong ook de hoofdplaats van het latere ambt Barneveld. De kerktoren van de Nederlands-hervormde kerk werd voor het eerst in de elfde eeuw gebouwd.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het huisje heeft een bijzondere vorm en doet me meer denken aan een kleine gevangenis dan aan een transformatorstation. De zwarte rollaag boven de deur geeft het geheel een wat duistere indruk. Mooi door lelijk te zijn…

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.