Spanning op de Hemonylaan in A’dam
Spanning op de Hemonylaan in A’dam

Spanning op de Hemonylaan in A’dam

bVision & Photography

Soms kom je wel op heel vreemde wijze aan een foto van een trafohuisje. Deze kreeg ik doorgestuurd door Margo, zo van kijk eens, ik heb een mooie uitbreiding van je verzameling gevonden. Mijn vraag was meteen van ja maar, mag ik deze gebruiken… Het antwoord vind u hieronder. Ja dus, en mijn hartelijke dank voor deze foto van Nellie Torenvliet, en de actie van Margot. Het is inderdaad een schitterende foto van dit trafohuisje

bVision & Photography

Het was nog even spannend waar deze genomen was, en bij mijn zoektocht vond ik nog meer zo’n mooie muurschilderingen in dezelfde stijl. Een straatje waar je eigenlijk eens door moet lopen. De Hemonylaan ligt in het verlengde van de Albert Cuypstraat, en eindigt op de Hemonystraat die leidt naar de stadhouderskade, vanwaar de overzichtsfoto gemaakt is. Vanaf de Hemonylaan is Google nog niet langs het trafohuisje gereden en is het nog niet beschilderd zichtbaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.