Spanning in ‘Gebrook’

bVision & Photography

Spanning in Gebrook staat er als titel, Iedereen weet natuurlijk dat Gebrook hier in zuid Limburg Hoensbroek is in ABN. Volgens mij is dit een van de eerdere trafohuisjes hier in Hoensbroek. Destijds met het openen van de mijnen waren er uiteraard ook toeleveringsbedrijven, zoals dat nu eenmaal heet, die voor de mijnen werk verrichten. Zoals ook deze mooie loods die erachter ligt. Het was een grote werkplaats, maar vraag me niet wat er nu in zit. Er staat niets meer op en ik kon er ook niets meer over vinden. Hij ligt schuin tegenover station Hoensbroek, aan de Economiestraat. Het nummer wat erop staat helpt me ook al niet verder. Maar ik neem mijn tijdmachine en ga eens kijken. Zodra ik terug ben krijgt u meer informatie…

bVision & Photography
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Dit bericht heeft één reactie

  1. Lambert Driessen

    Hier was vroeger een houthandel Marres, achter de poort rechts was Kruger beton.
    Maar dat is al 50 jaar geleden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.