Trafo aan de Bisschopsweg in Amersfoort
Trafo aan de Bisschopsweg in Amersfoort

Trafo aan de Bisschopsweg in Amersfoort

bVision & Photography

Halt ho, niet schrikken en weglopen hier voor deze foto’s van Ted. Ik weet dat dit op deze wijze het lelijkste huisje op mijn website is. En het staat in de mooie stad Amersfoort. Aan de Bisschopsweg. Maar dit trafohuisje heeft historie. Het maakte lange tijd deel uit van het sportfondsenbad aldaar en was aangepast en geïntegreerd in de architectuur van het bad. Het bad heeft men gesloopt en maakt plaats voor woningen, en dit huisje zal te zijner tijd worden aangepast aan zijn nieuwe omgeving. Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat de bewoners erom heen het prima vinden. Er is een mooie natuurlijke plas ontstaan door het verdichten van de grond door de sloop, welke momenteel door de watervogels in gebruik is genomen. Ik hoop dat Ted ook nog eens langs gaat als alles klaar is.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.