Ook in Hattem is het spannend
Ook in Hattem is het spannend

Ook in Hattem is het spannend

bVision & Photography

Hattem ligt in het noordoosten van Gelderland en grenst aan het mooie Veluwse bosgebied en het uiterwaardenlandschap van de IJssel. Een mooi plaatsje met een historische binnenstad, een beschermd stadsgezicht, gevarieerde woningbouw, bossen en water. Wandelend door Hattem kwam Els van het blog KnutzEls, dit trafohuisje tegen, het staat een beetje verscholen daar in Hattem. Erg duidelijk is het niet, maar het viel vooral op door iets anders en uiteraard werd het huisje gefotografeerd. Ze fotografeerde het huisje uiteraard voor mij, maar ook voor dat andere. Dat kun je op de foto’s zien, maar ook op de weblog van Els lezen.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.