Ingebouwde hoogspanning in Epe
Ingebouwde hoogspanning in Epe

Ingebouwde hoogspanning in Epe

bVision & Photography

Van Di Mario van het weblog Di Mario.info kreeg ik de volgende foto’s van een mooi trafohuis, ingebouwd in een bedrijfspand. Iets wat overigens tegenwoordig wel vaker gedaan wordt. Hij bezocht met zijn kinderen dit bedrijf en schreef hierover het volgende:
Hoi Sjoerd,
Het Weekend van de wetenschap. Als je kunt, zeker een aanrader om naar toe te gaan. De meeste dingen zijn helemaal geweldig met kinderen. Wij gingen naar de VMI-Group gelegen aan de Gelriaweg in Epe. Een bedrijf wat hightech machines maakte voor de autobandenindustrie. En daar vond ik een mooi ingebouwd trafohuis.

Ik ben het met hem eens, het past mooi in de omgeving en is helemaal aangepast aan het bedrijfspand. Het mag dan ook niet aan mijn verzameling trafohuisjes ontbreken.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.