Een vakantiehuisje in Hellendoorn
Een vakantiehuisje in Hellendoorn

Een vakantiehuisje in Hellendoorn

Vandaag eens iets anders, niet alleen een ander huisje dan normaal, maar ook een andere inzendster, Ferrara. Het trafohuisje in deze vorm ben ik nog niet tegengekomen, maar zo zie je maar, iedereen kijkt anders. Als je er niet op let lijkt het ook niet op een trafohuisje maar zoals ik in de titel al schreef, een vakantie huisje midden in het bos.. Bij Hellendoorn denk ik altijd aan het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn!, in de provincie Overijssel. En ach een beetje reclame af en toe voor een lokaal gebeuren moet kunnen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.