Een betonnen bunker in Middelburg
Een betonnen bunker in Middelburg

Een betonnen bunker in Middelburg

Dat niet alle trafohuisjes echt huisjes zijn zien we hier bij het door Haba van haar weblog, Haba droomt verder, gefotografeerde Trafohuisje. Het is gewoon een prefab betonblok met een deur erin. Heel af en toe zet ik er ene op de site. Zoals ook deze, alleen al om aan te geven dat dit eigenlijk alleen maar armoede is van de netbeheerder om zoiets te plaatsen. Maar goed, Haba schreef hierbij het volgende:
Hallo Sjoerd,
Tijdens een wandeling met mijn kleindochter kwam ik dit trafohuisje tegen. Volgens mij heet het daar de Dauwendaelse laan maar ik ken er geen nummering. Omdat het tussen de struiken is geplaatst kon ik er niet van meerdere kanten een foto van nemen. Het is in Middelburg in de wijk Dauwendaele.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.