Spanning op de Nieuwe Keizersgracht
Spanning op de Nieuwe Keizersgracht

Spanning op de Nieuwe Keizersgracht

bVision & Photography

We laten eerst Bertie van haar weblog Bertiebo aan het woord:
We waren in Amsterdam om het Nationaal Holocaust Namenmonument te zien. En vlak ernaast was dit trafohuisje. Strictly business staat er op. Na het monument was ik zo onder de indruk dat ik geen foto meer gemaakt zou hebben. Maar ik zag het huisje eerder, dus bij deze.
Nou ik kan me er iets bij voorstellen dat Nationaal Holocaust Namenmonument is onlangs geopend, maar schijnt zeker een bezoek waard te zijn.(laatste foto) Maar het trafohuisje en zeker wat ernaast staat mag er zeker zijn. Mooi ie het naar binnen gewerkte stalen kozijn. Apart is het pissoir, die vindt je hier nergens meer. Vroeger stonden er hier in het centrum geloof ik twee. Maar nu is niets hier meer openbaar.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.