Spanning in Maria Hoop
Spanning in Maria Hoop

Spanning in Maria Hoop

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Dit huisje heb ik zelf mogen maken afgelopen zomer in Maria Hoop (Midden-Limburg). Niet dat het nu zo bijzonder is, al staat het in the middle of nowhere, aan de rand van een bos en vlakbij een boerderij. Visit Zuid-Limburg omschrijft het prima:
Tegen de Duitse grens ligt Maria Hoop, een kerkdorp vernoemd naar haar kerk, de Onze-Lieve-Vrouw Moeder der Heilige Hoopkerk. De kerk is ongeveer gelijktijdig gebouwd met het Passionistenklooster, nu een spiritueel retraitecentrum. Maria Hoop wordt door de Maria Hopers De Deelgaard genoemd, naar een oude naam van het dorp. Het ligt heel landelijk met hier en daar een boerderij. Vlakbij ligt het Annendaalsebos met het gehucht Putbroek. Hier kun je heerlijk wandelen, er ligt zelfs een boscafé.
Mooi toch, maar als ik het adres er niet bijzet, vindt niemand dit. Voor degene die het zoeken, het ligt aan een zandpad, de dominicusweg.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.