Spanning aan de waterkant in Zuilichem
Spanning aan de waterkant in Zuilichem

Spanning aan de waterkant in Zuilichem

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het trafohuisje in Zuilichem werd op de korrel genomen door Marlou van Marlou’s praathuis. Ze was afgelopen weekend eventjes bij ons te gast, samen met Henry waarmee ze een weekendje in Zuid-Limburg was. Maar dat terzijde. Deze foto’s heeft ze gemaakt achter de groene heuvels in het land van Maas en Waal. Aan de rand van het het dorpje Zuilichem op de kweldijk. Het dijkdorpje bestaat al heel lang. Uit bodemonderzoek blijkt dat hier al sinds de 9e eeuw mensen woonden en resten uit de eerste drie eeuwen van onze jaartelling duiden zelfs op Romeinse bewoning. Zuilichem heeft een prachtig natuurgebied De Breemwaard in de uiterwaard van de Waal.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.