Een trafohuisje in Hierden
Een trafohuisje in Hierden

Een trafohuisje in Hierden

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het trafohuisje in staat in het prachtige Hierden. Een kleine dorpje in de gemeente Harderwijk. Het heeft enkele bekende Nederlanders als inwoner gehad. Koos Alberts, Jan Bos, Theo Bos. Marjan Timmer en Henk Timmer wonen er zelfs nog. Nee, dit heb ik niet zelf verzonnen, maar het was de tekst die Di Mario van het weblog Di Mario.info bij de foto’s stuurde. Het huisje ligt aan de Zuiderzeestraatweg in Hierden (gemeente Harderwijk) en ligt daar mooi ingesloten. Hierden is een agrarisch dorp met een eigen karakter vanwege de vele Noord-Veluwse boerderijen en daar sluit dit trafohuisje zich bij aan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.