Spanning op de basisschool in Monnickendam
Spanning op de basisschool in Monnickendam

Spanning op de basisschool in Monnickendam

Trafohuisjes bVision.nl

februariDe Gouwzee is een openbare basisschool in Monnickendam, en daar vond Jeanne, van Sjannesblog dit huisje. Het lijkt waarschijnlijk ouder dan het is, het zal gezien de plaats gebouwd zijn voor de tijd dat er plannen waren voor deze omgeving waar de school deel van uitmaakt. De school is helemaal nieuw en pas in gebruik genomen. Uiteraard een saai huisje, maar wel voorzien van een kleurige wandschildering. Je kunt natuurlijk niet alle fietsen opruimen voor de foto, het hoort er gewoon bij. Wat meer informatie vindt je nog op Sjannesblog

Trafohuisjes bVision.nl

Jeanne heeft de smaak te pakken en zet langzaam maar zeker de gemeente waterland, waar Monnickendam deel van uitmaakt op de kaart. Zo zeer zelfs dat ik deze streek wel eens wil bezoeken. Alleen al de haven lijkt me een bezoekje waard. Ik heb diverse foto’s uit de streek bekeken en zie daar een aardig stukje historie in. Vooral de oude kerk en het centrum van deze stad zijn het, naast de haven, best wel waard om eens uitgebreid op de foto te zetten.

Trafohuisjes bVision.nl

Maar helaas er zijn nog zoveel plannen dat ik ook niet overal aan toe kom. Ik denk dat ik langzaam eens moet starten met een inventarislijst te maken van alle huisjes die ik inmiddels heb geplaatst. Maar kijk rustig verder. Het is tenslotte zondag.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.