Rotonde en spanning in Middelburg
Rotonde en spanning in Middelburg

Rotonde en spanning in Middelburg

Trafohuisjes bVision.nl

Mei
Middelburg, de mooiste stad van Zeeland, daar komt dit door Haba gevonden trafohuisje vandaan. Eigenlijk wel grappig, want in eerste instantie zag ik bij dezelfde rotonde op Google een heel ander huisje staan. Maar dat mocht de pret niet drukken, want een rotonde is van nature rond, dus aan de ander zijde stond dit huisje mooi te wezen. Voor Haba, ik heb je foto even geshopt, de lelijke kantjes er vanaf gehaald, ofwel de deur opnieuw geschilderd…

Trafohuisjes bVision.nl

Ik kom regelmatig in Middelburg (eens per twee jaar ongeveer), waar dit huisje toch wel op een prominente rotonde staat, maar deze ligt zelfs op de Google foto wat verscholen. Het wilde niet ondekt worden , en ik ben er zelf volgens mij ook aan voorbij gereden. Maar goed, Haba heeft hem wel ontdekt en schreef het volgende:
Hallo Sjoerd,
Toen ik vanochtend in Middelburg was, zag ik opeens aan de overkant een trafohuisje staan. Ik ben even overgestoken en heb het op de foto gezet. Het staat op de kruising van de Europalaan en De laan der Verenigde Naties, bij de rotonde. De coördinaten weet ik niet, maar ik hoop dat je het zo kunt vinden. De foto heb ik met mijn telefoon gemaakt, want ik had geen camera bij me.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.