Heerlijke spanning
Heerlijke spanning

Heerlijke spanning

Trafohuisjes bVision.nl

MeiHet derde huisje in deze serie van beschilderde huisjes, staat aan de rijksweg in Heer meteen na de eerste rotonde bij een kapsalon. De achterzijde wordt gebruikt om de vuilnisbakken te camoufleren. Als meer van dit project wil weten moet je even terug naar het eerste huisje aan de Soudantstraat in Heer. Heer ligt aan de weg van Vaals naar Maastricht en is een voorstad van Maastricht.

Trafohuisjes bVision.nl

Hier nog even de verkorte tekst van het project:
Twee kunstenaressen gaan het helemaal maken, Esther Janssen en Wendy Bij de Ley. Zij versieren Elektriciteitshuisjes en -kasten in Heer (bij Maastricht) om tot ware kunstwerken. Twee trafohuisjes zijn al klaar, waaronder deze trafo-“kast”. Het initiatief komt vanuit vanuit het buurtplatform Groot Heer. Het is de bedoeling dat op deze wijze dertien gebouwtjes worden getransformeerd tot Kunstwerk

Trafohuisjes bVision.nl

Toeval leerde me dat op de kaart van Google Maps in de streetview het trafohuisje nog in de grondverf staat…

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.