Zitterdse spanning
Zitterdse spanning

Zitterdse spanning

Trafohuisjes bVision.nl

MeiSittard (in het Limburgs Zitterd) is een stad in Limburg, in het overgangsgebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland. Het is een van de oudste plaatsen in Nederland en de op een na oudste stad van Limburg. De geboorteplaats van Toon Hermans en net in deze stad wist Di Mario van dimario.info me te verrassen met het afgebeelde trafo huisje

Trafohuisjes bVision.nl

Het staat op de weg van Sittard naar Tudderen (Tuddern), Duitsland, op de hoek van de Tuddernderweg en Hemelsley. Ik rij er vaak langs en heb het nog nooit gezien omdat het net in de zijstraat ligt. De weg naar Tuddern wordt het meeste gebruikt door Limburgers die net over de grens wonen, en Limburgers de net over de grens gaan tanken. Het laatste overkomt mij wel eens. Ik kende dit type trafohuisje niet eens en het is het eerste wat ik in deze vorm zie. Een echt kado dus… Maar nu ik weet waar het staat kan ik zelf ook eens nader gaan kijken. Thanks Mario.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.