Harderwijk, het dolfinaruim
Harderwijk, het dolfinaruim

Harderwijk, het dolfinaruim

Trafohuisjes bVision.nl

Het trafohuisje van deze week staat op een bijzondere plaats en werd wederom ingezonden door di Mario. De plaats was gelukkig eenvoudig te vinden zodat ik niet al te veel moeite hoofde te doen om de exacte plaats op Google te vinden. Ik denk dat Di Mario meer moeite had met het fotograferen dan ik met het plaatsen. En als hij dan ook nog wat tekst erbij zet is het voor mij heel gemakkelijk. Trouwens, het Dolfinarium zie je niet zo maar over het hoofd en is toch wel een unicum hier. En het is het zo oud als collega Frank is.

Trafohuisjes bVision.nl

Het Dolfinarium in Harderwijk is het enige dolfinarium in Nederland. Het Dolfinarium in Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa en trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Het park werd in 1955 gesticht als nevenactiviteit bij de exploitatie van een rederij. In 1965 werden de deuren van het Dolfinarium geopend voor publiek.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Eén reactie

  1. Pingback: ‘t Harderwiekertje » DiMario

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.