Geen spanning in Meerssen
Geen spanning in Meerssen

Geen spanning in Meerssen

Trafohuisjes bVision.nl

AprilDit mooie oude trafohuisje vond ik in Meersen. Gezien het feit dat het er nog niet zolang staat neem ik aan dat het wel echt is, maar geen dienst doet als trafohuisje. Het ligt niet ver weg van de A2 aan de Bunderstraat. Juist, de weg van Meerssen naar Bunde. Mooi groen en nog geheel zonder graffiti. Dat het een trafo huisje was zien we aan de bovenste kamer, daar zat normaal de hoogspanningstrafo, terwijl aan de onderzijde het laagspanningsgedeelte zat.

Trafohuisjes bVision.nl

Meerssen en ook Bunde zijn forensen steden voor Maastricht. De prijzen van huizen zijn er duidelijk hoger dan in andere Limburgse steden. Het Wassenaar van Limburg was het, totdat het politiek gekonkel daar mensenlevens eiste. Het gekrakeel doet zo’n stad nooit goed, en als visionair wil je daar dan niet meer wonen. Daar is dorpse politiek niet aan besteed. En beide dorpen hebben verder ook niet meer te bieden. Voor alles moet een wat groter dorp verder zijn, Maastricht…

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.