Stoffige spanning in Harderwijk
Stoffige spanning in Harderwijk

Stoffige spanning in Harderwijk

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Di Mario verteld verder:
Het volgende trafohuisje is te vinden in Harderwijk. Vlak naast de oude kazerne, die ook nog dienst heeft gedaan als azc en tegenwoordig dure appartementen herbergt. De tegels op het huisje.. geen idee, maar ik vond het wel een leuk detail. En aan de spinnenwebben te zien.. er is al een tijdje niemand meer geweest.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

En als je nu meer wil weten over dat AZC moet je eens bij Di Mario op de site kijken. Hij heeft daar wat filmpjes staan over Harderwijk en hoe de Harderwijkers aankijken tegen zo’n AZC in hun woonplaats, daar kunnen anderen nog wat van leren. Daar kan ik niet veel aan toevoegen.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Ik vind het overigens een keurig huisje, ook met die spinnenwebben erop. Teken dat er weinig storingen in die wijk geweest zijn zullen we maar zeggen. Volgende week is een trafohuisje van Inge aan de beurt, haha, als het zo door gaat kom ik dit jaar zelf niet meer aan bod…

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.