Spannend in Zitterd
Spannend in Zitterd

Spannend in Zitterd

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Inge van schrijfselsvanmij schrijft het volgende:
Dit trafohuisje staat aan de Vijverweg in Sittard. Vroeger vormde het de rand van de fietsenstalling van het (oude) openluchtzwembad van Sittard, tegenwoordig ligt het zowat midden in het Stadspark, rechts naast de overblijfselen van wat ooit de entree van het zwembad was. Ooit, in 1977, leerde ik daar (in het zwembad) mijn man kennen. Hij had daar een zomerbaantje als badmeester. Ooit, van 1963 tot 1968, woonde ik met mijn ouders en broertjes aan de Vijverweg. Dus een straat vol herinnering!
Tot zover het verhaal van Inge.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Sittard is natuurlijk bij iedereen bekend als de stad waar Toon Hermans geboren is en waar deze week uiteraard iedereen Carnaval viert. Iedere wijk heeft zo zijn eigen carnavalsvereniging, ontstaan uit gemeenschapshuizen, voetbalclubs, cafe’s en ga zo maar door. in totaliteid zo’n 17 verenigingen geloof ik. en dat onder de bezielende leiding van Sjtadsvastelaovesvereiniging De Marotte in Zitterd. Ofwel een passend huisje voor vandaag. Het is niet versierd, maar het is wel spannend vandaag in Zitterd met de grote optocht…

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.