Stille spanning in Den Haag
Stille spanning in Den Haag

Stille spanning in Den Haag

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Eerst even iets voor de algemene orde op mijn site, en om treurige verhalen te voorkomen. Ik heb momenteel een tiental huisjes in de wacht staan, welke allemaal aan de beurt komen, maar wat dus wel even kan duren. Als je een huisje tegenkomt mag je dat dus best sturen, maar het kan even duren voor het geplaatst wordt. Zoals ook het huisje vandaag onverwachts uit de hoge hoed komt. De foto’s zijn gemaakt door Bertie van Bertiebo’s weblog, die ook nog een ander huisje in de wacht heeft staan. Het trafohuisje mag dan weliswaar niet zo mooi zijn als het vorige trafohuisje uit Den Haag. Maar het maakt ook deel uit van het E-Distributienet en het hangt aan de 10 kV. meer kan ik er niet van maken. Het staat aan de Willem de Zwijgerlaan in Den Haag, in het Statenkwartier, een wijk die rond 1900 werd gebouwd, mooie statige huizen met straatnamen van Nederlandse politici. Het maakt eigenlijk deel uit van het stadsdeel Scheveningen, maar met al die herindelingen weet ik het ook niet meer…

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.