Outlet spanning in Roermond
Outlet spanning in Roermond

Outlet spanning in Roermond

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Eerlijk is eerlijk, dit huisje in Roermond wist ik ook te vinden, ik kom hier regelmatig langs maar was nog niet in de gelegenheid geweest om het op de digitale plaat vast te leggen. En dat was wat Di Mario wel deed. Het is geen klein huisje, maar een heel groot. Dat mag ook wel met zo’n complex aan gebouwen daar.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

<Di Mario>
Di Mario schreef hierover het volgende:
Dit trafohuisje ken je ongetwijfeld ook, niet mooi, maar wel herkenbaar voor iedereen die er ooit is geweest. Vlakbij Piet Friet, waar toen wij er waren, Herman aan het werk was.
</Di Mario>
Ik weet zeker di Mario, dat de meeste mensen bekender zijn met Piet Friet, die een heerlijke ambachtelijke friet bakt, en zich dit kunnen herinneren, dan het trafogebouw aldaar, wat een beetje weggestopt is.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het trafogebouw ligt tussen De Designer Outlet van Roermond en het stadskantoor in, en ligt vast aan de grote Foroxity Filmarena Roermond. Vandaar uit ben je honderd meter verwijderd van de binnenstad van Roermond. De Designer Outlet wordt vooral in het weekend voor 90% bezocht door Duitsers die daar hun kleding komen kopen. Voorwaarde om daar te kunnen werken is dan ook dat je Duitser bent of in ieder geval de Duitse taal machtig bent.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.